Model Telefonu: 6230i
Sztaby zlota: 4 Nr Użytkownika: 405
Wysłany: 2008-08-10, 11:51 taktak
witam
zaczne od tego ze sam korzystam z taktaka a bylem juz w kazdej opcji na karte dlaczego taktak juz pisze:
1. tak tak kontra simplus .
w simplusie przy zerowym stanie konta lub przekroczonym terminie na polaczenia wychodzace blokuja dostep do ksiarzki telefonicznej sim, a w taktak nie
2.taktak kontra pop.
orange jak wiemy lub nie wiemy okrada jawnie3 swoich klientow poprzez tak zwana Gwarancje zwrotu na czym to polega jerzeli stracisz waznosc na polaczenia wychodzace a masz na koncie 30 zl to jesli nie doladujesz karty w przeciagu 5 dzni to Ci poprostu ukradna Twoje 30 zl czy to nie zlodziejstwo przeciez w zadnej sieci tak nie ma ze Ci zabieraja kase jak sie nie doladuje przez 5 dni a oni to jeszcze nazywaja gwarancja zwrotu.
Dołączył: 10 Sie 2008 czyli 117 dni temu Posty: 17 Piwa: 140/12
Sztaby zlota: 24 Nr Użytkownika: 407
Wysłany: 2008-08-10, 12:08
Słyszałem o tej blokadzie książki telefonicznej w Simplusie, ale sam go posiadam i nigdy jeszcze mi się tak nie zdążyło... A nie raz mam zerowe konto lub nie doładowałem na czas...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum